Metallica

2013 – Stern

Tung gung med mäktiga multibollar, Snake/Electric Chair/Grave Marker/Snake och Coffin multiball. Det bästa musikflipperspelet hittills? Eller som Sparky säger i spelet ”Hehehehe! That was fucking cool!” Vad tycker du?

Metallica på ipbd

The Walking Dead

2014 – Stern

Ett otroligt snyggt spel med ett häftigt tema, men ack så svårt. Elaka returer där kulan ofta rinner mellan flipprarna och inte mycket till ball-save. Vissa kvällar blir man så arg att man vill släpa ut sk*ten genom ytterdörren, men när det flyter och skotten sitter… magiskt! Utrustad med en shaker som inte är denna värld, ger utslag på richterskalan!

Vågar du prova ?!?

TWD på ipbd

Attack From Mars (remake)

2017 – Chicago Gaming 

Nytillverkat spel (färgskärm, shaker och maxat ljud/ljus) av klassiska AFM från Midway som släpptes 1995. En av klassikerna som håller samma höga nivå som Medieval Madness och Monster Bash. Utan tvekan mitt favvo spel! Vilket är ditt favorit flipper?

 AFM på ipbd

The Addams Family

1992 – Midway

Det mest klassiska flipperspelet som tillverkades i mer än 20.000 ex när det begav sig. Ett måste i samlingen. Superkul!

TAF på ipbd

Ghostbusters

2016 – Stern

Sugen på att ge dej ut på spökjakt? Bra musik och fint ljus, ett spel man gärna kommer tillbaka till. Dessutom så snyggt! 

GB på ipbd

RUSH

2022 – Stern 

Välj bland 16 olika rocklåtar och försök spela dig igenom alla 6 multibollarna för wizard mode.

RUSH på ipbd

Tales From The Crypt

1993 – Data East

Läskigt kul spel med både 3 och 6 bollars mulitboll.

TFTC på ipbd

Back To The Future

1990 – Data East

Det ”äldsta” spelet i lokalen för närvarande, så det är ett spel med patina. Tillverkades endast i 3.000 ex. Är skickad på totalrenovering men återkommer i toppskick under 2024.

BTTF på ipbd

 

Revenge From Mars

1999 – Midway

Är det ett TV-spel eller ett flipper? Jäkligt kul är det i alla fall!

På reparation…

RFM på ipbd

Congo

1995 – Williams

En riktig pärla. Inte så lätt att få tag på spelet, så när dom dyker upp på marknaden försvinner de fort. Riktigt kul med apor och exploderande vulkan. Om du inte har spelat det, kom till oss omedelbums. Ett rent nöje.

Congo på ipbd

Elvira´s House Of Horrors

2019 – Stern

 

EHOH på ipbd

Space Jam

1996 – Sega

Sportspel och flipper funkar ofta bra ihop, så även detta basketspel med Michael Jordan. Släpptes 2009 i en omarbetat version från Stern under namnet ”NBA”, men Space Jam är mycket bättre!

SJ på ipbd

Godzilla ゴジラ

2021 – Stern

Ett fantastiskt spel där du ska försöka ta dig igenom flera städer och besegra monstret. Av många betraktat som världens bästa spel!

GZ på ipbd

Batman

2008 – Stern

Ett spel designat av George Gomez. Av de fyra olika Batmanspelen är väl detta det roligaste. En dröm för oss som gillar multibollar. Uppgraderad med shakermotor! 

 

TDK på ipbd

Indiana Jones

1993 – Williams

En klassiker som står sig än idag. Detta exemplar har många snygga mods. Lockar du bollen på ”felaktigt” sätt hör du Shorty utbrista ”You Cheat Dr. Jones!”  

 

IJ på ipbd

Road Show

1994 – Williams

Om du spelat flipper i mitten av 90-talet har du garanterat lirat dettta spel. Här ska du färdas tvärs genom USA och hjälpa vägarbetarna Red och Ted att fixa vägar. En av de första spelen med shaker. Nostalgi deluxe! 

 

RS på ipbd

Twilight Zone

1993 – Williams

En av de mest klassiska flipperspelen – nr1 på ipdb.com! Uppföljaren til megahiten The Addams Family. Mängder av special features, mini playfield, keramisk flipperkula, knepiga skott  …mao massor av skoj. 

 

TZ på ipbd

Doctor Who

1992 – Midway

Tidigt 90-talsflipper som inte blev någon jättesuccé då spelreglerna är lite djupare och alla inte orkade sätta sig in i dem. Är idag populär just på grund av detta. Ingår i många samligar idag.

På reparation…

DW på ipbd

Spider-Man

2007 – Stern

Här ska du ut och slås emot Green Goblin, Doctor Octopus, Sandman och Venom. Vem drömmer inte om att vara en superhjälte? -här har du chansen, lycka till!

SM på ipbd

The Shadow

1994 – Midway

Så kul att detta spel står hos oss, älskat och hatat. Kanske inte det snyggaste spelet, men utmanande och kul. Ett riktigt bra flipperspel!

TS på ipbd

The Sopranos

2005 – Stern

Har du sett och gillat serien kommer du känna igen dig och bara mysa av alla roliga utrop och teman. Arbeta dig upp i hierarkin och bli Boss – det är målet. ”Bada Bing” – en multiboll som är lurig att få till men annars finns massor av andra uppdrag att jobba på. 

 

Sopranos på ipbd

Junk Yard

1996 – Williams

Samla ihop skrot och bygg dej en raket för att flyga ut i rymden. Dessutom lurar en arg hund på skrotupplaget. Ett unikt tema för ett flipper som är fyllt med humor. Finns nog inte många utställda på lokal idag, men ett riktigt kul spel är det. 

 

JY på ipbd

STAR TREK: THE NEXT GENERATION

1993 – Williams

Williams främsta igenjörer och designers, entusiastiska Trekkers själva, har laddat detta spel med alla roliga ljudeffekter, högteknologiska prylar och spänning från TV-serien. Från det ögonblick som spelarna tar plats vid kontrollpanelen blir de hedersofficerare och tjänstgör sida vid sida med sina favoritkarraktärer när de försvarar U.S.S. Enterprise mor Romulans, Cardassians och The Borg. 

 

STTNG på ipbd

Scared Stiff

1996 – Bally

Starta alla sex ”Tales” för att få igång ”stiff-o-metern”. Klarar du alla 10 stegen når du fyra bollars Monster multiball.

SS på ipbd

Monster Bash
(remake)

2018 – Chicago Gaming

 

MB på ipbd

Taxi

1988 – Williams

Taxi på ipbd

Pinball Champ ´82

1982 – Zaccaria

 

PBC  ipbd